The Climate Corporation

The Climate Corporation wanted to make a space that effortlessly translated their company’s culture. Working with Studio O+A, MASHstudios achieved this goal, creating pieces that are not only functional, but also elegant.

For a conference room named after a groundbreaking scientist, MASHstudios created a beautifully detailed boardroom made of American walnut in varying tones topped with a twenty-foot-long piece of white glass. The reception desk is similar, but also includes a modesty panel, storage compartments and LED lighting. To accommodate another meeting area, we designed a smaller conference table with a semi-transparent top and solid ash legs.

In the kitchen, MASHstudios crafted mobile tables from red oak and hot-rolled steel. Red oak was also used for the top and legs of the company’s twenty-eight-foot-long plank table. The rich wood adds a natural contrast to the high-tech visuals seen throughout the space.

Project Designers: Studio O+A
Photography by: Jasper Sanidad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *