Uber Headquarters

For its redesigned San Francisco headquarters, Uber sought to create a space that would reflect its culture. An open floor plan with breakout areas throughout was developed allowing for easy collaboration for both large and small groups. Solid hickory stations with a maple veneered side panel provide personal workspace for staff throughout the office. A coffee bar features MASHstudios’ custom tables measuring in at twenty feet long.

For the company’s central command area, dubbed the “War Room,” a twelve foot, live edge, Claro walnut, slab table was constructed. Solid hickory tables with H and X shaped steel bases can be found in the company’s various other meeting rooms. An additional standing height, panel leg table made of maple creates a space for the staff to meet and brainstorm. Central power is integrated throughout each piece to ensure team members are never without battery.

Project Designers: Studio O+A
Photography by: Jasper Sanidad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *